Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی به عنوان یکی از آخرین مراحل انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۲، با ظهور پدیده‌ای به نام امیررضا معصومی در سنگین وزن همراه بود که توانست با شکست قاطع تمامی مدعیان، در ۱۷ سالگی به عنوان قهرمانی رده بزرگسالان جام تختی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزند فردین معصومی سنگین وزن سابق کشتی ایران و دارنده مدال‌های نقره و برنز جهان، تمامی فاکتورهای لازم برای رسیدن به قله‌های افتخار در بالاترین سطح کشتی جهان را داراست؛ اندام ورزیده، قامت بلند و قدرت و جسارت مثال زدنی در برابر حریفان با وجود سن کم، نشان می دهد این کشتی‌گیر می‌تواند برای امیرحسین زارع دارنده مدال برنز المپیک و طلای جهان، بر خلاف دیگر رقبا، حریفی سرسخت و قابل احترام باشد.

امیررضا معصومی سال گذشته و در جریان رقابت‌های قهرمانی نوجوانان جهان در بوداپست مجارستان، با نمایشی مقتدرانه که تحسین بسیاری از کارشناسان را به دنبال داشت، بر سکوی نخست جهان ایستاد. او در این رقابت‌ها ابتدا کامینسکی از لهستان را ۱۰ بر صفر برد، سپس بازاربائف ازبک را ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت، در نیمه نهایی ژیبالوف روس را ۵ بر یک برد و در فینال نیز با شکست ۱۰ بر صفر جیمز مولن آمریکایی به مدال طلای جهان رسید.

معصومی، ۱۱ ماه پس از کسب مدال طلای نوجوانان جهان و در حالی که به تازگی به رده جوانان آمده، در مسابقات جام تختی در رده بزرگسالان به میدان رفت و بار دیگر با نمایش خوب خود بر سکوی نخست ایستاد، تا خود را در قد و قامت مدعی جدی دوبنده تیم ملی در سنگین وزن نشان دهد. امیررضا با پیگیری‌ و دلسوزی‌های پدر که خود نیز از قهرمانان شاخص کشتی ایران و جهان بوده است، قطعا می‌تواند به شرط برطرف کردن برخی نواقص فنی، کسب تجربه بیشتر و دوری از حواشی، سال‌ها برای کشتی ایران در سنگین وزن افتخارآفرینی کند. او تنها یک سال پس از قهرمانی نوجوانان جهان ۲۰۲۱، حالا در اندیشه گذر از سد محکم امیرحسین زارع و حضور در مسابقات جهانی بزرگسالان ۲۰۲۲ در صربستان است، اتفاقی که می‌تواند دوئلی سنگین و تماشایی در انتخابی سنگین وزن را رقم بزند.

فردین در المپیک ۲۰۰۸ پکن با کسب عنوان پنجمی از رسیدن به مدال بازماند و حالا بزرگترین آرزوی او، ایستادن امیررضا بر سکوی نخست المپیک است؛ او برای تعبیر رویای پدر، راه بسیار سخت و پر پیچ و خمی را در پیش دارد و باید زحمت زیادی بکشد.

کد خبر 682915 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم کشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم کشتی کشتی ایران سنگین وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • همدان قهرمان مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور شد
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • قهرمانی استاد بزرگ امیررضا پوررمضانعلی در مسابقات لیون فرانسه
  • اسامی نفرات دعوت شده اردوی هفتم تیم کشتی آزاد جوانان
  • بنر توهین‌آمیز در دستان دومفریز؛ جشن قهرمانی اینتر، رقیب همشهری را عصبانی خواهد کرد
  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند